DIY | Food | Thuis

Appelmoes van appels uit eigen tuin

10 oktober 2020

Eindelijk was het zo ver! Na een aantal weken rijpen in het tuinhuis heb ik onlangs mijn eerste recept van de appels uit onze tuin gemaakt. Ik vrees ook meteen het laatste, maar ik kan weer een van mijn 20 dingen voor 2020 afstrepen. Blijkbaar zijn de appels namelijk ook heel lekker om uit de hand te eten en er liepen telkens twee kleuters (zoontje + vriendje) en een dreumes de keuken in om geschilde appels van de weegschaal af te stelen. Een voorbeeld dat al snel gevolgd werd door mijn man. Het slechte nieuws is dus dat appeltaart niet meer gaat lukken, maar gelukkig vielen zowel de appels als de appelmoes goed in de smaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *