DIY | Thuis

Binnenkijken: mijn nieuwe werkplek

2 december 2019

Toen we ons huis kochten kreeg ik als verjaardagscadeau van mijn ouders een prachtig op maat gemaakt bureau (mijn vader is timmerman). Omdat we een slaapkamer over hadden had mijn man zijn ‘mancave’ om zijn computer te stallen. Hij moest dit echter opgeven toen we gezinsuitbreiding kregen en we deelden dus mijn werkplek. Langere tijd ging dit prima, maar toen ik mijn blog startte en weer aan het werk ging werd dit vervelend. Regelmatig week ik uit naar de eettafel maar ook dit was niet ideaal. We besloten daarom om hier in de herfstvakantie wat aan te doen.

Mijn oude werkplek direct na ‘oplevering’ van mijn vader. Zo netjes is het nooit meer geweest toen mijn computer er eenmaal stond 🙂 !

Onze slaapkamer is vrij ruim dus dit was de meest logische plek om een bureau neer te zetten. Nu ben ik geen fan van werkplekken in slaapkamers omdat ik het onrustig vind als ik mijn werkpapieren e.d. continu zie. Daarom kozen we ervoor een secretaire te maken. Als je klaar bent met werken klap je hem dicht en is alles uit het zicht.

Mijn andere wens was een extra scherm omdat het niet fijn is langere tijd op een laptopscherm te werken en een extra stopcontact. Maar hoe was dat te combineren met mijn wens alles uit het zicht te kunnen opbergen? Nou vrij goed! Zie onderstaande foto’s voor een eerste indruk. De elektronica moet nog worden weggewerkt, maar dat is een klusje voor de kerstvakantie 🙂 !

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *