Food

Duurzame(re) switch: aanrader! Picnic vegan schnitzel

22 februari 2023

Onlangs riep ik dat ik de maand maart zou gaan omdopen tot ‘ veg-aart’ en ik dan misschien niet geheel plantaardig zou gaan eten maar in ieder geval vegetarisch. Om het repertoire aan opties wat te verbreden probeerde ik deze week de vegan schnitzel van de Picnic.

Bij het hele gezin viel deze goed in de smaak en is dus zeker een aanrader. Het enige minpuntje dat werd genoemd is dat je ‘ hem misschien niet koud moet laten worden’, maar dat is met een normale schnitzel ook zo volgens mij :-). Ook de prijs viel me reuze mee voor een kant en klare vleesvervanger: 1,79 voor 2 stuks.

Ik gooi ze zeker weer een keer in mijn online mandje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *