Kids | Persoonlijk | Thuis

Duurzame(re) switch: kleding van 100% gerecycled polyester

4 mei 2020

Mijn kleuter heeft op het moment een groeispurt ingezet en zijn kleding wordt allemaal te klein. Daarom kocht ik online twee shirts voor hem van het merk ‘our planet’. Dit merk is exclusief bij Bever te koop in Nederland en maakt kleding van gerecycled plastic. Voor mezelf bestelde ik een warm vest en voor mijn man een grotere variant van het shirt van mijn zoon. Twinning = winning haha!

Mijn kleuter is vooral heel blij dat hij er twee heeft en ze snel drogen zodat hij ze heel vaak aan kan. Het shirt beschermd tegen UV en is volgens mijn kleine man ‘niet zo zwaar’ en ‘je kunt er heel goed mee skippy-ballen’ of ‘op fietsvakantie met oma’.

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *