DIY | Food

Duurzame(re) switch: mijn favoriete zomerse drankje!

14 juni 2021

Nu het ook echt voelt als zomer is het tijd om mijn favoriete zomerse drankje te delen: ijsthee. Deze maak ik zelf omdat ik de meeste drankjes heel erg zoet vind. Het ‘recept’ (zo mag het eigenlijk niet heten) is heel simpel:

  1. Vul een karaf met water
  2. Hang er een theezakje in
  3. Wacht.

That’s it! Dit drankje wordt niet bitter zoals je met koude thee vaak wel hebt. Daardoor hoef je dus geen suiker toe te voegen. Dit kun je met alle smaken thee doen, dus variatie genoeg! Een van mijn favorieten is mango-sinas.

Super makkelijk & duurzaam omdat het heel veel transport en verpakkingen scheelt, drinkwater komt immers rechtstreeks uit de kraan.

Wat is jouw favoriete zomerse drankje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *