Persoonlijk | Uit

Ik ging naar geitenyoga (en oefende met haiku’s)

16 september 2021

Afgelopen weekend ging ik een nachtje weg met vriendinnen en volgden we een les geitenyoga. Ik zag later dat ik nog op de geitenboerderij was toen het eerste appje van mijn trouwe lezeres (a.k.a. schoonzusje) binnenkwam hoe het was of dat ze op mijn blog moest wachten. Speciaal voor haar, en mijn zwager natuurlijk, dacht ik eerst een verslag te schrijven. Gezien de lol die ze ongetwijfeld al hebben gehad (en dyslexie) kan dat natuurlijk alleen maar tegenvallen. Iemand anders vroeg om haiku’s dus daarom deze ietwat afwijkende blog! Ik beloof dat de volgende weer normaal is 🙂

Het programma bestond uit een praatje van de boerin over de boerderij (1), geitenyoga (2), en een cappuccino gemaakt met geitenmelk (3), wat beschreven is in de volgende haiku’s:

1

Geitenboerderij

Er staan bomen in de wei

klimaatbestendig

2

Yogaoefening

er staat een geit op mijn teen

lach, aai en ga door

3

Blokje geitenkaas

Geitenmelkcappuccino

hap slok hap slok op

4

Ik was de baby

Stop de peuter in haar bed

Wanneer gaan we weer?

Mocht je zin hebben in geitenyoga of -kaas (no spon): Ik ging naar geitenboerderij ‘de Groote Stroe’ in Stroe en de kaas kun je elke vrijdag kopen op de biologische markt in Utrecht.

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *