DIY | Kids | Persoonlijk | Thuis

Mijn kleuter ging ‘Corona-proof’ kamperen

25 mei 2020

Onze kleuter benoemt regelmatig dat hij wil ‘dat de Corona weer weg is’. Hij zou graag weer bij opa en oma langsgaan en daar logeren, hele dagen naar school, kamperen en andere leuke dingen doen. Daarom bouwden we dit hemelvaartsweekend een camping op het balkon zodat hij ‘Corona-proof’ kon kamperen!

Met lijmklemmen bevestigden we een muskietennet tussen de kozijnen en de reling van het balkon (zie foto). Boven op onze nieuwe grasmat plaatsten we zijn matje, kussen en slaapzak. Voor papa creëerden we een slaapplek naast onze kleuter omdat het natuurlijk best een beetje spannend is om alleen te kamperen!

Onze kleuter is helemaal vol van zijn kampeeravontuur! Het enige wat volgens hem anders is dan bij een ‘echte camping’ is dat de douche niet zo ver is. Toen ik suggereerde dat hij dan eerst maar een rondje buiten moest lopen voor hij ging douchen had hij zijn laarzen al aan voordat ik kon zeggen dat het een grapje was 🙂 . Vandaag heeft het geregend en is de grasmat nat waardoor hij niet buiten kan slapen. Hij was erg teleurgesteld maar mag nu met zijn matje en slaapzak uit logeren bij zijn zusje op de kamer. Ook helemaal Corona-proof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *