Persoonlijk

Ook dit was februari 2023…

13 maart 2023

In februari gingen we verder met het isoleren van onze woning. Eerder hingen we al gordijnen op voor de schuifpui en plaatsten we nog wat tochtstrippen. In februari werden aan het voorkant van het huis nieuwe ruiten geplaatst met een hogere isolatiewaarde. Onze werkplaats in de vide is een stuk aangenamer nu!

Ook installeerden we de ‘follow me’-tandem. Toen ik dit blog begon schreef ik een blog over hoe je met je baby kon fietsen en inmiddels kan die ‘baby’ los fietsen. Omdat langere afstanden nog wat lastig zijn hebben we een ‘follow me’ overgenomen. De ‘follow me’ koppelt haar fiets achter de mijne terwijl ik nog gewoon mijn bagagedrager kan gebruiken. We hebben onze eerste testritjes er inmiddels opzitten en verwachten hier komende lente en zomer veel plezier van te hebben!

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *