Persoonlijk

Ook dit was oktober 2022…

6 november 2022

Oktober zat vol sport en cultuur! Cultuur voor mij en sport voor de kinderen, verschil moet er zijn! 🙂

 • Mijn dochters begonnen met peutergym. Dit was zo’n hit dat ze niet alleen op de zaterdag gaan maar ook op de maandagochtend.
 • Onze oudste begon met een extra gymles voor kinderen uit groep 3, 4 en 5.
 • We maakten een bruggentocht per boot door Muiden, Weesp en Amsterdam.
 • Ik ging met de derde klas naar Museum Voorlinden. Aanrader! Momenteel prachtige tentoonstellingen van Giuseppe Penone en ‘Art is the Antidote’. Wees dus snel 🙂

 • Ook bezocht ik de voorstellingen SIXTH en Ongerijmd
 • Met mijn oudste bezocht ik ‘papertrails’ nu te zien in KAF. Ik vrees dat hij niet meer met me mee wil want hij schaamde zich kapot toen ik moeilijke vragen begon te stellen aan de suppoost.
 • Met de kinderen ging ik naar het Stadhuismuseum in Zierikzee tijdens een weekend in Zeeland. De vriendelijke dames achter de ontvangstbalie hebben de speurtocht van de oudste nagekeken en hem een bouwplaat cadeau gedaan. Dankjewel! Helemaal bovenaan staat een foto van een landschapskunstwerk wat ik zag in de duinen.
 • In de projectweek op school gingen we aan de slag met items uit de kringloop waar kunstwerken mee werden gemaakt. Ik ging ook een keer met een vriendin naar de kringloop en een keer met mijn oudste dochter. Ik scoorde o.a. spelletjes en een prentenboek.
 • Mijn man en ik bezochten met onze dochters het lichtkunstfestival ‘Alluminous’ in Almere
 • Ik had heel veel gesprekken met verschillende mensen over energie besparen en isoleren. Het is goed om te zien hoe iedereen hier mee bezig is en verrassend om te horen welke aanpassingen mensen nog kunnen doen. De meeste van die dingen hadden we al gedaan, maar zelf hebben we nog twee tochtstrippen bij deuren in de hal geĂŻnstalleerd. Ook heb ik gordijnen besteld die voor onze schuifpui komen. Verder kwamen we er achter hoe we nog winst kunnen halen bij onze schuurdeur.
 • Mijn jam vond gretig aftrek en ik maakte op verzoek nog een batch met fruit van de markt. En daarna nog een omdat mijn zoontje ook graag jam wilde maken in de herfstvakantie.
 • We maakten de 10.000 km vol met onze bakfiets.
 • Ik prikte weer flink wat vuilniszakken met zwerfafval vol.

Op naar november!

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *