DIY | Kids | Persoonlijk | Thuis

Supporter van een schoon speelveld

25 juni 2020

De speelplaats voor ons huis werd sinds het begin van de Corona-crisis een stuk vaker gebruikt. Alleen maar leuk! Helaas werd de prullenbak weinig geleegd en de druk op de prullenbak juist groter. In combinatie met een paar brutale vogels (letterlijk vogels!) die op zoek waren naar voedsel werd het al gauw een rommel.

Nu is het uitzicht vanuit mijn raam 1, maar wat ik vervelender vond was dat er kleine kinderen spelen (zoals die van mij) die nog van alles in hun mond steken. Bij het maaien van het gras werden plastic flesjes en blikjes in kleine stukjes versnipperd die vlijmscherp zijn. Daarom vroeg ik een prikstok aan bij de gemeente.

Het duurde misschien even en ik moest er nog een keer achteraan, maar ik ontving een heel pakket! Dit bestond uit handschoenen, een prikstok, een hesje en een rol vuilniszakken die ik in mag leven bij het afvalperron zonder dat het afval gescheiden is of worden opgehaald als ik bel.

Inmiddels zijn de eerste twee volle zakken richting het afvalperron gegaan en krijgen we veel positieve reacties maar het belangrijkste…. er word ook door de kleinste kinderen in de buurt weer heerlijk (en veilig) gespeeld!!

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *