Persoonlijk

Hoe gaat het na ruim een half jaar met de 20 dingen voor 2020?

10 augustus 2020

Eerste appeloogst uit de tuin. Goed nieuws er hangen appels aan een van de bomen! In de tweede boom hangt er slechts 1, maar ik hoop op genoeg appels voor appeltaart & -moes.

Een jaar theaterkijkclub volgen. Tsja…. deze gaat niet lukken. De eerste kink in de kabel was dat er een half jaar werd aangeboden en niet een jaar omdat ze met het theaterseizoen mee wilden lopen i.p.v. kalenderjaar. De tweede kink dat ik de eerste voorstelling miste i.v.m. een familieweekend en daarna ging het theater dicht…. Ik heb mijn geld niet teruggevraagd en hoop dat een aantal voorstellingen kan worden verzet.

Digitale fotoboeken maken voor de kinderen en laten printen. Ik ben zover gekomen dat ik wat foto’s heb verzameld door bijvoorbeeld opa te vragen om zijn foto’s. Ik heb een miniboekje gemaakt voor de oma’s voor moederdag maar verder ligt dit nog stil. Doordat de scholen dichtgingen en ik veel meer digitaal moest werken had ik weinig zin om ’s avonds nog achter de computer te kruipen voor fotoboeken.

100 blogs aantikken. Ik weet niet of ik dat ga halen, maar ik heb weer wat meer inspiratie en zin nu de vakantie ten einde loopt.

Mijn lesbevoegdheid voor de middelbare school halen, of in ieder geval duidelijkheid door welke hoepels ik moet springen en daarmee beginnen. Ik ben bezig dit uit te zoeken, hopelijk is hierover snel meer duidelijk. Fingers crossed!

Een spelotheek openen in mijn voortuin nu de speeltuin in de straat tot ‘hoofdspeelplaats’ van de wijk is benoemd. Ik heb geen spelotheek geopend, maar houd wel de speeltuin schoon.

Vloerverwarming in de woonkamer laten installeren. We hebben een vloer uitgezocht en deze wordt komende week ingemeten. Ook hebben we deze week een afspraak met degene die we op het oog hebben voor het aanleggen van de vloerverwarming. Helaas blijken er veel leidingen door de topvloer te lopen dus deze zullen omgelegd moeten worden.

Een nieuwe keuken uitzoeken en plaatsen. De keuken is uitgezocht en staat op afroep! We moeten eerst de vloerverwarming organiseren.

Sedum op balkon Er ligt een stukje wat we over hadden van ons sedumdak op het balkon en dat zag er steeds minder florrisant uit. Uiteindelijk hebben we kunstgras neergelegd en gebruiken we het balkon als het weer het toelaat als Corona-proof camping.

1x per maand iemand verrassen. Volgens mij heb ik vooral mijn kleuter verrast…. Zo zijn we met hem naar de legowinkel geweest om zijn verjaardagscadeau uit te zoeken, ging hij op mini-fietsvakantie (zijn idee) en mocht hij met mooi weer samen met een van ons op het balkon slapen. Tijd om de focus te verleggen en iemand anders te verrassen.

1x per kwartaal ‘op date’ met mijn man zonder kinderen. Toevallig had ik afgelopen week een ‘date’! Ik ging mee varen op de botter. Geloof mij daar deed ik hem een groter plezier mee dan uit eten gaan!

Een handtas kopen. Als stok achter de deur is de oude (die begon te vervellen) al afgevoerd, to be continued.

Mijn verjaardag vieren. Ik was midden in de lockdown jarig, dus dat ging helaas niet door.

Getuige zijn op de bruiloft van mijn broer. Ook de bruiloft is tot nader order uitgesteld.

Mijn fotoproject afmaken en ophangen. Ik heb deze geupdate, maar kwam tot de conclusie dat ik dat nog een paar keer ga doen de komende tijd zodat de foto’s een grotere tijdsspanne beslaan.

Met mijn zoontje de historische driehoek Hoorn, Enkhuizen, Medemblik doen met de stoomtram. Ook dit heb ik uitgesteld.

In de zomer op treinvakantie met het gezin. Dit leek me geen goed idee om deze zomer te doen maar wat in een goed vat zit verzuurt niet. Ik ben wel op mini-fietsvakantie met mijn kleine man geweest.

Kamperen met het beste vriendje van de oudste. We hebben hem voor zijn verjaardag een uitje in combinatie met kamperen gegeven en dit is er nog niet van gekomen….. Sorry man! Ook dit is op de langere baan geschoven.

Meer kleur toevoegen aan garderobe (en dan daadwerkelijk dragen) & interieur. De eerste stap was om verschillende outfits samen te stellen uit mijn kast en uit te testen. 2 VMBO is een goede klas om dat te doen ze zijn heel eerlijk en geven gevraagd en ongevraagd feedback 😀

Meer lol maken. Deze is echt te vaag opgesteld, we hebben vooral veel quality-time gehad als gezin en bijvoorbeeld veel puzzels gemaakt met de oudste, uitgebreider gekookt etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *