Geen categorie

Wasbare luiers proberen?

28 mei 2024

Gek genoeg heb ik de laatste tijd heel veel over luiers gepraat, terwijl mijn jongste zindelijk is geworden. Aanleiding was mijn blog over de zin en onzin van groene wegwerpluiers. Ik had hierover heel leuk contact met een journalist van het tv-programma ‘wat houdt ons tegen?’ van HUMAN. Hij vroeg zich namelijk hetzelfde af als ik… hoe groen is zo’n luier nou echt? Het nieuwe seizoen begint half juni en ik ben heel benieuwd naar de nieuwe afleveringen en dan specifiek of de aflevering over luiers door is gegaan en in welke vorm. Daarover later meer, ik zou geen scoop willen geven :-).

We spraken ook over het alternatief wasbare luiers en mijn ervaring daarmee. Heb je dat nou zelf altijd al eens willen proberen? De HEMA heeft op het moment een leuke aanbieding zodat je het voor een zacht prijsje (9 euro) eens kunt ervaren (no spon)! Ook een leuk kraamcadeau misschien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *