Kids

Wat geef je een kleuter (5) die alles al heeft?

3 februari 2020

Niets. Einde artikel. 😀 😀 😀

Onze zoon wordt deze maand 5 jaar en zijn vriendjes en vriendinnetjes dus ook. Onlangs had hij zijn eerste kinderfeestje. Ik vroeg de moeder van het feestvarkentje of hij nog wensen had. Nee, hij had al zo veel…

Misschien klinkt het decadent, maar ik vond het herkenbaar. Inmiddels vraagt onze omgeving ook naar cadeausuggesties voor onze aanstaande jarige Job en jarige Jet en ik heb echt geen idee. Zeker omdat ik graag wat op een lijstje zet wat maximaal rond de 10 euro zit om het een beetje leuk te houden.

Voor familie vind ik het niet zo moeilijk omdat het makkelijker is om mensen samen een cadeau of activiteit te laten geven. Zo zette ik in het verleden al ‘bijdrage aan een loopfiets’ op zijn lijstje en kreeg hij vorig jaar bijvoorbeeld een museumkaart voor zijn verjaardag van zijn oom en tantes samen (daar schreef ik hier al eerder over). Voor dit jaar kan ik ‘een muziekles’ op zijn lijstje zetten omdat ik hem heb opgegeven voor een oriëntatiecursus van 10 lessen wat neerkomt op zo’n 10 euro per les.

De volgende cadeaus kosten allemaal maximaal rond een tientje en zijn geen activiteiten/bonnen:

  • Mini-loco boekje. De jarige job moet al een loco-doos hebben, maar met een extra boekje zijn ze weer uren zoet. Deze heb ik voor mijn kleuter gevraagd.
  • Een pakket om zelf een insectenhotel te bouwen van SES, deze gaf ik aan een mini-Freek Vonk.
  • Knutselspullen zoals een schaar, gekleurd karton, prikpen + -blok, viltstiften
  • Boek

Doe er je voordeel mee ! 🙂

Heb jij nog goede suggesties?

Disclaimer: ik ben niet gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *