Persoonlijk

Mijn cargo-bike :) deel 3!

13 mei 2022

Het is tijd voor een nieuwe editie van ‘mijn cargo-bike’. Reden hiervoor is de nieuwe uitbreiding die we gemaakt hebben om balken en/of plaatmateriaal te vervoeren. Ook superhandig voor het laden en lossen van je boot! Een auto past namelijk niet de steiger op, maar een fiets wel! (zie hierboven)

Pas hierbij op de breedte van de steiger… Jaren geleden belandde een van mijn familieleden in een meer na zo’n stunt (ik zal geen namen noemen) en ik nog altijd het beeld voor me van de fiets die ondersteboven op de wal stond terwijl het water uit de fietstassen bleef druppen :-).

Eerder gebruikten we onze nieuwe aanwinst al voor het vervoeren van balken en een tripje naar het afvalperron met o.a. een oud rolgordijn.

Eerdere edities vind je hier:

Wel een bakfiets, geen kleine kinderen?

Mijn cargo-bike 🙂

Mijn cargo-bike 🙂 2

Only registered users can comment.

  1. Idd met een bakfiets of fietskar kun je veel doen. We konden met de fietskar in de supermarkt in pakken en thuis voor de koelkast zetten en dan uitladen. Nauwelijks gesleep met de boodschappen van super naar parkeergarage en thuis van de parkeerplaats naar binnen, vreselijk efficiënt. Vele ritjes naar recycleperron doen we nog steeds met de bakfiets of fietskar. Speelland of tuinaarde simpel ophalen bij bouwmarkt of tuincentrum en doorrijden tot in de tuin naar de plek waar je de spullen wilt hebben. Spaart je rug, gesleep en tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *