Persoonlijk

Mijn cargo-bike :) deel 3!

13 mei 2022

Het is tijd voor een nieuwe editie van ‘mijn cargo-bike’. Reden hiervoor is de nieuwe uitbreiding die we gemaakt hebben om balken en/of plaatmateriaal te vervoeren. Ook superhandig voor het laden en lossen van je boot! Een auto past namelijk niet de steiger op, maar een fiets wel! (zie hierboven)

Pas hierbij op de breedte van de steiger… Jaren geleden belandde een van mijn familieleden in een meer na zo’n stunt (ik zal geen namen noemen) en ik nog altijd het beeld voor me van de fiets die ondersteboven op de wal stond terwijl het water uit de fietstassen bleef druppen :-).

Eerder gebruikten we onze nieuwe aanwinst al voor het vervoeren van balken en een tripje naar het afvalperron met o.a. een oud rolgordijn.

Eerdere edities vind je hier:

Wel een bakfiets, geen kleine kinderen?

Mijn cargo-bike 🙂

Mijn cargo-bike 🙂 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.