Persoonlijk

Ook dit was november 2022….

8 december 2022

In November vierden we Sint Maarten. Ik deed met de oudste twee en hun lampionnen een rondje door de wijk. Ondertussen bewaakten mijn man met de jongste het fort en deelde lekkers uit. Of nouja lekkers? Sommige kinderen waren wat teleurgesteld dat ze alleen konden kiezen uit bananen, appels, mandarijntjes of rozijntjes. Hun ouders waren daarentegen een stuk enthousiaster 🙂 .

Verder bleken er ook in November nog een berg passievruchten in de achtertuin te kunnen groeien. Het is me een raadsel waardoor deze planten ineens vruchten dragen, maar het ziet er gezellig uit!!

Mijn nieuwe gordijnen arriveerden ook deze maand. Ze isoleren een stuk beter dan de vitrage van de vorige bewoners. We hebben het idee dat het ’s nachts een stuk minder hard afkoelt in huis. De data laat nog even op zich wachten. We hadden gehoopt hier grafiekjes van te kunnen maken m.b.v. de data die de verwarming genereerde maar het is erg afhankelijk van de buitentemperatuur en de wind. Misschien later!

Sinterklaas was zich druk aan het voorbereiden. Zo vond hij schoencadeautjes die geen troep waren, en ging hij naar de kringloop voor kartonnen boekjes voor de jongste. Ook kwam hij zoals elk jaar met wat praktische cadeaus. Voor volgend jaar wil ik daar een overzicht van maken!

Ik ging naar de kindervoorstelling ‘NIETES’.

Verder ging ik als kappersmodel mee met mijn collega. Ze volgt daar een deeltijdopleiding aan de kappersacademie, heel stoer!

PS: Hier moest Sint hard om lachen maar dit kocht hij niet voor mijn kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *