Kids | Thuis

5 (Schoen)cadeautjes onder de 5 euro die geen troep zijn

12 november 2022

Regelmatig zie ik suggesties voor kleine cadeautjes voorbij komen die weliswaar goedkoop zijn maar ook troep. Daarom mijn inspiratie voor cadeautjes die minder dan 5 euro kosten maar geen rotzooi! Hopelijk hebben jullie hier iets aan 🙂 .

  1. Een boek uit de kringloop of free little library

Let wel even op als je een boek met Sinterklaas-thema koopt. De oudere zijn in de huidige tijdsgeest vrij racistisch… Daar ben ik al eens tegenaan gelopen.

2. Knutselspullen zoals stickers, lijm, kinderschaar, vouwblaadjes, gekleurd papier,…… Deze zijn allemaal al eens in een schoen gemikt bij ons thuis. Goed voor uren speelplezier! Je vindt dit veel bij de Action.

3. Een kaartspelletje zoals deze (Uno) die ik vond bij Action.

4. Lego zoals deze kleine kerstboom die ik bij de legowinkel kocht voor 4 euro. Voor mijn dochter kocht ik een girly variant bij de Kruidvat.

5. Een potje (of twee) klei. Deze twee potjes Play-Doh kocht ik bij de Action voor 1,49 samen.

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *