Thuis

Update: o nee, mos op ons sedumdak!

6 april 2023

Begin maart besloten we in te grijpen op ons groendak. Het zag er erg dor en droog uit en er groeide mos. Hierop besloten we opnieuw te bemesten en daarnaast ook kalk toe te voegen. Deze strategie plus het feit dat het weer lente wordt, begint zijn vruchten af te werpen. Hierbij mijn update met foto’s van 20 maart en 1 april. Let op het verschil in kleur! Ik vrees dat het er voor 20 maart nog minder uitzag, dus dat zal ik jullie niet aandoen 🙂 . Hopelijk zet de verbetering door en heb ik deze zomer weer een prachtig fris groendak!

20 maart 2023
1 april 2023

14 mei 2023

Wil je meer weten over groendaken?

Bekijk dan mijn eerdere posts over:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *