Geen categorie

Ook dit was maart & april 2023…

5 mei 2023

Inmiddels is het alweer mei! Dat betekent dat jullie nog een kort verslag van kleine en grote pogingen om maart en april tegoed hebben! Maart was de maand waarin we vegetarisch aten. Hierover schreef ik al een blog dat je hier kunt lezen.

In de voorjaarsvakantie gingen we ook een weekend weg met onze elektrische auto. Van tevoren had ik gecheckt of het park waar we heen gingen een laadpaal had, maar uiteindelijk bleken we die helemaal niet nodig te hebben. Afijn hoe eerder het in mijn systeem zit om dat soort dingen te checken hoe beter!

Thuis pasten we onze meterkast aan en kunnen we nu sneller de auto opladen in de voortuin. Voor de oplader kochten we een handig rekje wat eigenlijk voor een tuinslang is bedoeld.

De schattige elektrische auto (inclusief laadpaal) op de foto zat trouwens in een van de Legosets die we huurden voor het Lego verjaardagsfeestje van onze oudste. Hoe je zo’n feestje kan organiseren lees je hier.

Verder ging mijn man op kraamvisite bij een collega, en toen hij zag dat ze nog geen box hadden zag hij zijn kans schoon en bood hij die van ons aan. De jongste is inmiddels twee en klom eruit dus het was tijd om plaats te maken. Zoek je nog een bestemming voor je babyspullen die je niet meer gebruikt? Ook hierover schreef ik eerder een artikel!

Ook ging ik met de oudste twee kinderen naar de theatervoorstelling van Buurman&Buurman. Aanrader! Ze kregen deze tickets van ons voor hun verjaardag en hebben genoten! Zorg wel dat de onthulling van het cadeau en het cadeau zelf niet te ver uit elkaar liggen om je eigen leven makkelijker te maken. Er zat in mijn geval zo’n 3 weken tussen.

Het herstel van het sedumdak zette door en inmiddels ziet het er weer prachtig uit! Ik schreef hier over mijn interventies.

Ik ging langs bij groep 4 en deed daar een gastles met proefjes over de zintuigen.

Verder zette ik mijn weekend-vrij weer aan bij de NS en ging met mijn jongste op pad met de trein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *