Persoonlijk

Ook dit was augustus 2022…

4 september 2022

Als ik de foto’s op mijn telefoon doorscroll kom ik vaak dingen tegen die het niet tot mijn blog hebben gehaald omdat ik geen tijd heb gevonden het op te schrijven of ’te klein’ leken. Daarom wil ik proberen om deze te bundelen in een maandelijks overzicht samen met de blogs die ik wel schreef! Komt ‘ie:

  • Ik schreef al dat ik jam had gemaakt van de pruimen van onze pruimenboom.
  • Ik bestelde nieuwe blokken conditioner voor de lange haren van mijn dochter. Het werkt zo veel beter bij haar dan andere producten dat zelfs een ander merk geen optie was voor haar vader. Qua zeep waren we al langer over, shampoo en conditioner volgden later.
  • Onze oudste haalde zijn zwemdiploma! Ik schreef een stukje over duurzame versiering om deze mijlpaal te vieren.
  • Ik groeide een passievrucht in mijn tuin
  • Ik bezocht samen met mijn dochters een boerderij in Lelystad om te leren over kringlooplandbouw (zie foto).
  • We gingen met onze kinderen naar de opendag van een bouwterrein van de Hogering in Almere. Ze vonden het leuk om te fietsen in de tunnelbak en vinden het jammer dat het voortaan alleen voor auto’s is (zie foto).
  • Ik kocht ‘visvrije tonijn’ (zie foto). Benieuwd of we het verschil gaan proeven!
  • Als ‘supporter van schoon‘ kreeg ik een upgrade: een ring om te gebruiken tijdens het afvalprikken en een nieuwe batch vuilniszakken. Handig! Ook kreeg ik een prikstok speciaal voor lange mensen (halleluja!) en mijn zoontje een prikstok speciaal voor kinderen met leuke opdruk. Hij heeft dezelfde middag meteen een rondje gedaan. Ook heb ik betere afspraken gemaakt over het ophalen van de volle zakken, waardoor ze hopelijk niet meer zo lang in de tuin liggen 🙂 . De buurman heeft me gevraagd hem te informeren als ik de volgende keer ga zodat hij en zijn zoon mee kunnen helpen en ik ben in gesprek met Volt om als partij deel te nemen aan de volgende landelijke clean-up in september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *